Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu
Haberler
26.05.2025 16:00
Her yıl 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk Mutfağı Haftası kapsamında, Türk mutfağının sağlıklı, geleneksel ve sürdürülebilir (atıksız) yapısına dikkat çekmek amacıyla okulumuzda da çeşitli anlamlı etkinlikler gerçekleştirildi
Etkinlikler kapsamında, Yüksekokulumuz Aşçılık Programı tarafından “Gelenekten Geleceğe Tatlar” temalı üniversiteler arası yemek yarışması organize edildi. Yarışmada ilk turun ardından Elazığ Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü işbirliğiyle Aşçılıkm Programı öğrencileri tarafından, öğrencilere yöresel yemeklerden oluşan ikramlar sunuldu.
Diğer Haberler
DAVETİYE - 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ...
16.10.2025
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ...
06.10.2025
Aşçılık Programı’nda MEDEK Saha ...
03.10.2025
YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN ORYANTASYON ...
24.09.2025
AKADEMİK KURUL TOPLANTISI ...
23.09.2025
2025-2026 Eğitim Öğretim Güz Dönemi ...
19.09.2025
GASTROFEST ELAZIĞ YEMEK YARIŞMASI ...
26.08.2025
GASTROFEST ELAZIĞ ÜNİVERSİTELER ARASI ...
23.08.2025