Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu
Haberler
03.11.2022 16:45
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı tarafından düzenlenen Workshop etkinliğine Bölüm hocaları, 1. sınıf ve 2. sınıf öğrencileri katıldı. Şef Nuray SANAÇ katılımı ile gerçekleştirilen Workshop eğitiminde Elazığ Mutfağına özgü ürünler öğrencilerle birlikte hazırlandı. Katkılarından ve vermiş olduğu bilgilerden dolayı Sayın Nuray SANAÇ hanıma teşekkür ederiz.
Diğer Haberler
2024-2025 YILI MEZUNİYET TÖRENİ ...
01.07.2025
Kalite Koordinatörlüğü ile MEDEK ...
20.06.2025
Öğr.Gör. Mustafa Emre Şirin Son Baskı ...
20.06.2025
ırat Üniversitesi Kalite ...
17.06.2025
Elazığ Öğretmen Akademileri Yemek ...
09.06.2025
Türk Mutfağı Haftası Kutlandı
26.05.2025
“Gelenekten Geleceğe Tatlar” ve ...
23.05.2025
Üniversitemizde “Milli Mücadele ...
20.05.2025