Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu
Haberler
03.11.2022 16:45
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı tarafından düzenlenen Workshop etkinliğine Bölüm hocaları, 1. sınıf ve 2. sınıf öğrencileri katıldı. Şef Nuray SANAÇ katılımı ile gerçekleştirilen Workshop eğitiminde Elazığ Mutfağına özgü ürünler öğrencilerle birlikte hazırlandı. Katkılarından ve vermiş olduğu bilgilerden dolayı Sayın Nuray SANAÇ hanıma teşekkür ederiz.
Diğer Haberler
DAVETİYE - 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ...
16.10.2025
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ...
06.10.2025
Aşçılık Programı’nda MEDEK Saha ...
03.10.2025
YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN ORYANTASYON ...
24.09.2025
AKADEMİK KURUL TOPLANTISI ...
23.09.2025
2025-2026 Eğitim Öğretim Güz Dönemi ...
19.09.2025
GASTROFEST ELAZIĞ YEMEK YARIŞMASI ...
26.08.2025
GASTROFEST ELAZIĞ ÜNİVERSİTELER ARASI ...
23.08.2025