Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu
Haberler
26.05.2025 16:00
Her yıl 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk Mutfağı Haftası kapsamında, Türk mutfağının sağlıklı, geleneksel ve sürdürülebilir (atıksız) yapısına dikkat çekmek amacıyla okulumuzda da çeşitli anlamlı etkinlikler gerçekleştirildi
Etkinlikler kapsamında, Yüksekokulumuz Aşçılık Programı tarafından “Gelenekten Geleceğe Tatlar” temalı üniversiteler arası yemek yarışması organize edildi. Yarışmada ilk turun ardından Elazığ Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü işbirliğiyle Aşçılıkm Programı öğrencileri tarafından, öğrencilere yöresel yemeklerden oluşan ikramlar sunuldu.
Diğer Haberler
2024-2025 YILI MEZUNİYET TÖRENİ ...
01.07.2025Kalite Koordinatörlüğü ile MEDEK ...
20.06.2025Öğr.Gör. Mustafa Emre Şirin Son Baskı ...
20.06.2025ırat Üniversitesi Kalite ...
17.06.2025Elazığ Öğretmen Akademileri Yemek ...
09.06.2025“Gelenekten Geleceğe Tatlar” ve ...
23.05.2025Üniversitemizde “Milli Mücadele ...
20.05.2025Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışması ...
19.05.2025