Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu
Haberler
03.11.2022 16:45
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı tarafından düzenlenen Workshop etkinliğine Bölüm hocaları, 1. sınıf ve 2. sınıf öğrencileri katıldı. Şef Nuray SANAÇ katılımı ile gerçekleştirilen Workshop eğitiminde Elazığ Mutfağına özgü ürünler öğrencilerle birlikte hazırlandı. Katkılarından ve vermiş olduğu bilgilerden dolayı Sayın Nuray SANAÇ hanıma teşekkür ederiz.
Diğer Haberler
2024-2025 YILI MEZUNİYET TÖRENİ ...
01.07.2025Kalite Koordinatörlüğü ile MEDEK ...
20.06.2025Öğr.Gör. Mustafa Emre Şirin Son Baskı ...
20.06.2025ırat Üniversitesi Kalite ...
17.06.2025Elazığ Öğretmen Akademileri Yemek ...
09.06.2025Türk Mutfağı Haftası Kutlandı
26.05.2025“Gelenekten Geleceğe Tatlar” ve ...
23.05.2025Üniversitemizde “Milli Mücadele ...
20.05.2025