Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu
Haberler
03.11.2022 16:45
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı tarafından düzenlenen Workshop etkinliğine Bölüm hocaları, 1. sınıf ve 2. sınıf öğrencileri katıldı. Şef Nuray SANAÇ katılımı ile gerçekleştirilen Workshop eğitiminde Elazığ Mutfağına özgü ürünler öğrencilerle birlikte hazırlandı. Katkılarından ve vermiş olduğu bilgilerden dolayı Sayın Nuray SANAÇ hanıma teşekkür ederiz.
Diğer Haberler
YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN ORYANTASYON ...
24.09.2025AKADEMİK KURUL TOPLANTISI ...
23.09.20252025-2026 Eğitim Öğretim Güz Dönemi ...
19.09.2025GASTROFEST ELAZIĞ YEMEK YARIŞMASI ...
26.08.2025GASTROFEST ELAZIĞ ÜNİVERSİTELER ARASI ...
23.08.2025GASTROFEST ELAZIĞ HALKA AÇIK YEMEK ...
22.08.20252024-2025 YILI MEZUNİYET TÖRENİ ...
01.07.2025Kalite Koordinatörlüğü ile MEDEK ...
20.06.2025