Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu
Haberler
26.05.2022 14:54
Sosyal Bilimler MYO Aşçılık Programı Uygulama Mutfağının Açılışı Yapıldı
Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Uygulama Mutfağının açılışı, düzenlenen bir programla öğrencilerimizin kullanımına açıldı.
Üniversite Evi 2. katında bulunan uygulama mutfağının açılış programına, Vali Dr. Ömer TORAMAN, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer KARAŞİT, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan ARSLAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan AKPINAR, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının müdürleri, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. M. Taner ŞENGÜN, Aşçılık Programı öğretim üyeleri, öğrenciler ile davetliler katıldı
Açılış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. M. Taner ŞENGÜN, Aşçılık Programına kayıtlı öğrencilerin daha donanımlı yetişmesi için son teknolojiye uygun olarak hazırlanan mutfağın açılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, birçok farklı alana hitap eden mutfakta öğrencilerin daha kaliteli eğitim alabileceklerini kaydetti.
Konuşmaların ardından Aşçılık Programı Uygulama Mutfağının açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası Otel Lokanta İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel yemekler, Turizm ve Otel işletmeciliği Programı öğrencilerinin desteğiyle açılışa katılanlara ikram edildi.
Diğer Haberler
2024-2025 YILI MEZUNİYET TÖRENİ ...
01.07.2025Kalite Koordinatörlüğü ile MEDEK ...
20.06.2025Öğr.Gör. Mustafa Emre Şirin Son Baskı ...
20.06.2025ırat Üniversitesi Kalite ...
17.06.2025Elazığ Öğretmen Akademileri Yemek ...
09.06.2025Türk Mutfağı Haftası Kutlandı
26.05.2025“Gelenekten Geleceğe Tatlar” ve ...
23.05.2025Üniversitemizde “Milli Mücadele ...
20.05.2025