Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu
Haberler
YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN ORYANTASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ ...
Meslek Yüksek okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıda öğrencilere ...
Çar Eyl 24
AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Okulumuzun akademik kurulu Müdürümüz Prof. Dr. Yüksel ARSLANTAŞ başkanlığında toplanmıştır. Toplantıda yeni döneme ilişkin akademik ...
Sal Eyl 23
2025-2026 Eğitim Öğretim Güz Dönemi Yüksek Okul ...
2025-2026 Eğitim Öğretim Güz Dönemi Yüksek Okul Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Okulumuz Müdürü Prof. Dr. ...
Cum Eyl 19
GASTROFEST ELAZIĞ YEMEK YARIŞMASI SONUÇLARI
Elazığ 7. Gastronomi kapsamında gerçekleştririlen Üniversiteler Arası ve Halka açık Gastrofest Yemek Yarışmaları tamamlandı. ...
Sal Ağu 26
GASTROFEST ELAZIĞ ÜNİVERSİTELER ARASI YEMEK YARIŞMASI ...
Elazığ Gastrofest Üniversiteler Arası Yemek Yarışması gerçekleştirildi. Bingöl Üniversitesi, Malatya Turgut Özal ...
Cts Ağu 23
GASTROFEST ELAZIĞ HALKA AÇIK YEMEK YARIŞMASI ...
Elazığ Gastrofest Halka Açık Yemek Yarışması gerçekleştirildi. Halktan yarışmacıların yer aldığı yarışmada birbirinden lezzetli ...
Cum Ağu 22
2024-2025 YILI MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI
Meslek Yüksekokulumuz 2024-2025 Akademik Yılı Mezuniyet Törenini yaptı. 30 Haziran günü okulumuz konferans ...
Sal Tem 1
Kalite Koordinatörlüğü ile MEDEK Toplantısı
Okulmuzda 19 Haziran 2025 saat 14:30 da Kalite koordinatörlüğü ile medek raporu ile ilgili toplantı ...
Cum Haz 20
Öğr.Gör. Mustafa Emre Şirin Son Baskı Programına ...
Okulumuz Aşçılık Programı Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Emre ŞİRİN, Furkan Dilaver ile Son Baskı programına katılarak. Fırat Üniversitesinin 50. ...
Cum Haz 20
ırat Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü Toplantısı ...
ırat Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ile Sosyal Bilimler MYO bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Sal Haz 17
Elazığ Öğretmen Akademileri Yemek Yarışması
Okulumuz ev sahipliğinde Aşçılık Mutfağında Elazığ milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Akademileri işbirliği ile yemek ...
Pts Haz 9
Türk Mutfağı Haftası Kutlandı
Her yıl 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk Mutfağı Haftası kapsamında, Türk mutfağının sağlıklı, geleneksel ve sürdürülebilir ...
Pts May 26
Son Haberler
YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN ORYANTASYON ...
24.09.2025AKADEMİK KURUL TOPLANTISI ...
23.09.20252025-2026 Eğitim Öğretim Güz Dönemi ...
19.09.2025GASTROFEST ELAZIĞ YEMEK YARIŞMASI ...
26.08.2025GASTROFEST ELAZIĞ ÜNİVERSİTELER ARASI ...
23.08.2025GASTROFEST ELAZIĞ HALKA AÇIK YEMEK ...
22.08.20252024-2025 YILI MEZUNİYET TÖRENİ ...
01.07.2025Kalite Koordinatörlüğü ile MEDEK ...
20.06.2025Öğr.Gör. Mustafa Emre Şirin Son Baskı ...
20.06.2025ırat Üniversitesi Kalite ...
17.06.2025